Kranten In De Klas

KrantenMaker in 2 versies

De KrantenMaker is een webpagina waar iedereen gratis een eigen krant kan maken. Naast de uitgebreide versie KrantenMaker Blits, is er ook de vereenvoudigde versie KrantenMaker Flits.

De basisversie KrantenMaker Flits is extra snel, eenvoudig en makkelijk te gebruiken. U werkt alleen aan een krant, zonder redactie. Deze versie is geschikt voor leerlingen vanaf 10 jaar.

Wil u uitgebreider en met meer opties starten of heeft u zin om een echte redactie-omgeving na te spelen, kies dan voor de plusversie KrantenMaker Blits. Deze versie is gericht op krantenmakers van 14 en ouder. Heeft u al even niet meer met deze versie gewerkt, neem dan zeker nog eens een kijkje op de site. Dankzij de feedback van leerlingen en leerkrachten wordt de KrantenMaker immers voortdurend verbeterd, waardoor hij inmiddels bijzonder gebruiksvriendelijk is.

Een leerling of leerkracht kan helemaal alleen een krant maken, maar hij kan net zo goed samenwerken met een paar vrienden of collega’s. Aangemaakte kranten bewaren, doormailen en afdrukken, het kan allemaal met de KrantenMaker.

De KrantenMaker wordt u kosteloos aangeboden door Kranten in de Klas. Er is geen specifieke software nodig. De KrantenMaker is geoptimaliseerd voor de meeste courante browsers.

Ontdek nu de KrantenMaker op www.krantenmaker.be!